HANDELSBETINGELSER

Ordrebekræftelse:

Når du accepterer nedenstående handelsbetingelser og bekræfter din ordre indgår du en skriftligt bindende aftale. Når du har afsluttet din ordre på Klitmøller Collective ApS vil du modtage en automatisk bekræftelse på dit køb.

I tilfælde af fejl eller mangler på varen forbeholder vi os ret til ikke at sende ordren til modtager. Hvis ikke forventningerne til denne ordre kan efterkommes af Klitmøller Collective ApS  har kunden ret til at annullere ordren.

Aldersbegrænsning:

I tilfælde af en ordre, hvor modtageren er under 18 år, skal der i tekstboksen under ordreforløbet skrives navn og adresse på en myndig person, evt. en forældre.

Betalingsformer:

Vi accepterer Dankort, VISA og Mastercard hos Klitmøller Collective ApS. Sker betaling med kort skal kunden indtaste alle nødvendige informationer på kortet samt sikkerhedskoden, hvis der er tale om en transaktion med 3D Secure.

Alle informationer bliver sendt sikkert til os gennem SSL og en krypteret forbindelse. Dette modvirker alle uvedkommende kilder at få adgang til kundens oplysninger. Vi opbevarer ikke kundens kortoplysninger efter endt transaktion.

Priser:

Alle priser er inklusiv dansk moms. Priserne inkluderer ikke fragt eller andre services, som Klitmøller Collective ApS  måtte have. Alle priser er i DKK og Euro (EUR).

Lokale importafgifter:

Vær opmærksom på, at der uden for EU kan forekomme lokale importafgifter på ordren, afhængig af hvilket land, der sendes til. Disse udgifter betales af kunden selv.

Reklamation og retur

Returret:

En ordre kan ombyttes eller returneres inden for 14 dage efter modtagelse af varen. Varer købt mellem 1. november og 31. december kan ombyttes eller returneres indtil 14. januar. Køber afholder omkostninger ved retur fragt. Medmindre der ikke er overensstemmelse mellem det købte og det leverede. Udgift til returfragt betales af kunden selv.

Varerne skal returneres:

  • I original indpakning og emballage

  • Med alle tags

  • Kasketter og caps i emballage der sikrer dem mod skader

Alle returordrer, som ikke opfylder ovenstående krav vil blive afvist af Klitmøller Collective ApS. Vær venligst opmærksom på at kunden er ansvarlig for produkterne indtil de modtages af Klitmøller CollectiveApS, derfor foreslår vi altid at bruge track & trace for at undgå at pakken forsvinder i posten.

Reklamation:

Alle produkter fra Klitmøller Collective ApS leveres med 2 års garanti. Denne garanti inkluderer fejl på materialer, fejl fra produktionens side, men ikke fejl som skyldes almindelig brug af produktet. Hvis du har en reklamation kontakt venligst Klitmøller Collective ApS.

Generelt:

Vi sender vores produkter med GLS. Alle forsendelser er forsikret og et track & trace-nummer leveres med alle pakker. Kunden modtager en email med informationerne når varen er afsendt fra vores lager.

Modtagelse:

Ordre inden for Europa: 1-3 arbejdsdage.

Øvrige lande: 2-5 arbejdsdage.

Fragt priser:

Denmark og Tyskland:
Alle ordrer på kr. 600,- eller mere sendes fragtfrit.
Ordrer på  mindre tillægges kr. 60,- i fragt inkl. moms.

Norge og EU:
Alle ordrer på kr. 1.000,- eller mere sendes fragtfrit.
Ordrer på  mindre tillægges kr. 150,- i fragt inkl. moms.

Resten af verden:
Alle ordrer på kr. 1.500,- eller mere sendes fragtfrit.
Ordrer på  mindre tillægges kr. 375,- i fragt inkl. moms.

Personlige oplysninger:

Hos Klitmøller Collective ApS behandler vi alle kundens informationer med stor respekt. Ingen informationer bliver videregivet til tredje parts virksomheder eller lign. Alle data sendes internt mellem vores afdelinger med SSL og er krypteret for at forhindre andre i at få adgang til følsomme oplysninger.